De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Uitnuttingsgraad constructie versus circulaire verbindingen

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION?

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden

WELKOM IN ONS TEAM

Circulair bouwen, demontabel bouwen of duurzaam bouwen, deze termen hoor of zie je steeds vaker voorbij komen. Als Voortman Steel Construction willen wij hier ons steeds meer op gaan focussen en een belangrijk onderdeel hiervan is het ontwerp wat toegepast wordt. Duurzaam ontwerpen kan samengevat worden als het verminderen, hergebruiken en reclyclen van materiaal. Het verminderen van materiaal, besparen van het gewicht van een constructie (veelal een hogere uitnuttingsgraad van de constructie), kan leiden tot een lagere milieulast. Echter een hogere uitnuttingsgraad hoeft per definitie niet de duurzaamste oplossing te zijn. Het gaat om de samenhang in de keten van ontwerp, productie, montage en (her)gebruik.

Hetgeen wij willen is een relatie tussen de maximale uitnuttingsgraad van het ontwerp in relatie tot de toepasbaarheid van circulaire verbindingen.

Als afstudeerder / stagiaire krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Je zult je werkzaamheden voor een groot deel verrichten op de afdeling Engineering waar je begeleidt wordt door een ervaren constructeur. Daarin zul je een aantal ontwerpen gaan beoordelen met een hoge uitnuttingsgraad en met een lagere uitnuttingsgraad. Dit beoordelen houdt in dat je gaat onderzoeken wat voor de verschillende ontwerpen de CO2 uitstoot is. Naast de werkzaamheden op engineering ga jij je dus ook verdiepen in het proces na engineering te weten inkoop, productie en montage. Hierin ga je achterhalen wat de impact is van het ontwerp betreffende CO2 uitstoot. Tot slot verwachten wij een aanbeveling voor wat de ‘beste’ uitnuttingsgraad is van de constructie in relatie tot het toepassen circulaire verbinding met de daarbij behorende CO2 uitstoot.

Waar je aan werkt

13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer
23 March, 2021

Kom ook stage lopen bij Voortman!

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo Werktuigbouwkunde of Bouwkunde.

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand of een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Of je nu afstudeerder of stagiair bent; je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!