De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Content Strategie

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden

WELKOM IN ONS TEAM

De content strategie wordt opgezet om structuur te brengen vanuit een langetermijnvisie. Het dwingt ons om strategisch na te denken over wat het doel is van de content, welke content wanneer gepubliceerd moet worden, via welke kanalen de content gedistribueerd moet worden en wie de doelgroep is voor de content.

Bij deze opdracht krijg je uitgebreid de kans om je verder te verdiepen in verschillende vormen van copywriting en storytelling en er is alle ruimte om mee te denken en werken met onze organisatie.

Vanuit de contentstrategie verwachten we een strategisch document. Hierin leg je vast hoe je contentmarketing gaat inzetten om het vertrouwen van je doelgroep te winnen en ze om te zetten naar betalende klanten. In jouw content-strategie leg je vast: wat je doelen zijn.

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

 • Je maakt een contentstrategie, waarin je vast legt hoe je contentmarketing gaat inzetten om de (internationale) klant te bereiken
 • Je vertaalt de contentstrategie naar klantentestimonials
 • Het interviewen van klanten, schrijven van klantentestimonials. Tijdens het schrijven hou je rekening met alle aspecten van zoekmachine-optimalisatie
 • Je bent conceptueel en pragmatisch;
 • Jij durft buiten de gebaande paden te gaan, je bent nieuwsgierig en onderzoekend;

Waar je aan werkt

13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer
10 December, 2021

Voortman Steel Machinery wint DISCA Best Customer Award 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

 • Hbo Communicatie, Journalistiek of vergelijkbaar. 

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

 • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
 • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
 • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
 • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
 • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!