De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Stage: Front Office

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

Welkom bij Voortman! Als je ons bezoekt, dan word je door ons ontvangen. Wij zijn letterlijk het visitekaartje van Voortman. En het eerste gezicht dat onze gasten bij binnenkomst zien. Wij zorgen voor een hartelijk ontvangst – al onze balies zijn bezet – en begeleiden elke gast naar de juiste collega. Daarnaast zorgen wij voor continue bezetting van onze telefoonlijnen en helpen wij de beller met zijn of haar vraag. Ook voeren we diverse ondersteunende taken uit, zoals het inplannen van afspraken, het beheren van agenda’s of het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Ben je nog niet bij ons op kantoor geweest, maar heb je al wel gebeld met Voortman? In dat geval hebben we waarschijnlijk al telefonisch kennisgemaakt!

Als stagiair krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

 • Je bent verantwoordelijk voor telefoonaanname en de binnenkomende e-mails en handelt deze zorgvuldig af.
 • Je zorgt ervoor dat alle bezoekers bij de juiste collega terecht komen.
 • Je verzorgt de in- en uitgaande post en je voert ondersteunende werkzaamheden uit zoals het inplannen van afspraken, het beheren van agenda’s of het uitvoeren van licht administratieve taken.  
 • Samen met de andere Receptionistes zorg je voor een correcte overdracht en een gastvrije ontvangst, zodat onze bezoekers Voortman weer met een glimlach verlaten

Waar je aan werkt

23 March, 2021

Kom ook stage lopen bij Voortman!

Lees meer
01 July, 2021

MT500: Voortman Steel Group weer in top 3 metaalindustrie

Lees meer
03 March, 2022

Solliciteren? Als eerste binnenlopen is bij Voortman in Rijssen genoeg

Lees meer

WIJ VRAGEN

 • Je volgt de opleiding management assistent, office management of een vergelijkbare opleiding.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre.
 • Je bent representatief, nauwkeurig en stressbestendig.

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

 • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
 • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
 • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
 • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
 • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Rutger Voortman & Gerhard ten Bolscher - Bijbanen

Of je nu op zaterdag de werkplaats schoonmaakt of onderzoek doet naar mogelijke optimalisatie van onze nieuwste machine in het kader van je afstudeeropdracht; je maakt deel uit van ons bedrijf en levert een bijdrage aan onze kwaliteit. Wij steken tijd en aandacht in al onze medewerkers. Misschien maak je nu schoon, maar wil je over een aantal jaren graag eens bij ons stagelopen. Mooi dat we elkaar dan nu alvast kennen! Bij Voortman is iedereen even belangrijk en doen we er alles aan om het beste in elkaar naar boven te halen.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!