De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Procesoptimalisatie voor- en nacalculatie

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION?

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

Als afstudeerder / stagiaire krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Bij Voortman Steel Construction maken we een automatische voor- en nacalculatie van de hoeveelheid uren werk in projecten doormiddel van een nieuw software product dat we zelf ontwikkelt hebben. Dit gebruiken we voor het offerteproces maar minstens net zo belangrijk is dit voor de productieplanning. Aan de hand van automatische regels proberen we te komen tot een accurate voorcalculatie (schatting van het aantal uren), waarna de nacalculatie gebruikt wordt voor de afrekening. We willen graag het proces verder verbeteren, zodat we kunnen leren van onze nacalculaties en onze voorcalculaties continu kunnen verbeteren. Als onderdeel hiervan kun je kijken naar de methode van voorspellen, maar ook hoe we data verzamelen voor de nacalculatie.

In deze opdracht zul je bij het verzamelen van informatie en nadenken over procesverbeteringen te maken krijgen met meerdere afdelingen binnen het bedrijf. Daarnaast zul je ook samenwerken met collega’s binnen Voortman Steel Machinery die zich bezighouden met het ondersteunen van dit proces. Zij zullen meedenken over best practices en of dit proces generiek hanteerbaar is.

Waar je aan werkt

23 March, 2021

Kom ook stage lopen bij Voortman!

Lees meer
01 July, 2021

MT500: Voortman Steel Group weer in top 3 metaalindustrie

Lees meer
27 October, 2020

Voortman Steel Group in top 3 beste metaalbedrijven

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo Commercieel Technische Bedrijfskunde (BK5).

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand of een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Of je nu afstudeerder of stagiair bent; je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!