De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Voortmans Logistieke Proeftuin

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

In het logistieke proces worden verschillende registraties gedaan rondom de in- en uitgaande goederen en over interne goederenbewegingen. Deze goederenbewegingen verschillen in aard, omvang en aantallen. Doel is om zoveel mogelijk registraties die nu nog manueel worden uitgevoerd te vervangen door scanning/ herkenning van de goederen. Om dit te realiseren is wel een heel duidelijk beeld van de werkelijke goederen stromen nodig.

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Om meer toegevoegde waarde te kunnen creëren in onze interne en externe supply chain zien wij een logistieke proeftuin als doeltreffend hulpmiddel. Deze proeftuin moet gaan fungeren als verificatiemiddel om alle logistieke verbeteringen gebaseerd op aannames beter te kunnen verifiëren. Het geeft ons de helicopterview over de logistieke ketens.

 In deze proeftuin zullen de interne- en externe logistieke stromen zichtbaar gemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan logistieke bewegingen, koppelingen met systemen en opslag van goederen. Het moet een visueel en tastbaar middel worden. De vorm van de proeftuin mag gedurende de opdracht nader ingevuld worden.

De proeftuin is bedoeld om fysieke stromen te simuleren met daaraan gekoppeld de systemen waarin goederenbewegingen worden verwerkt. Hiermee kunnen we proces en systeemoptimalisaties testen alvorens deze groot uit te rollen en kan de proeftuin gebruikt worden voor de training van nieuw personeel. Je krijgt vrijheid in de uitwerking van de simulatie, hiervoor kun je bijvoorbeeld denken aan het bouwen van een maquette van lego om de simulatie te visualiseren.

Waar je aan werkt

23 March, 2021

Kom ook stage lopen bij Voortman!

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Commercieel Technische Bedrijfskunde (BK5)

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!