De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Optimalisatie Testproces Machines

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

Al onze machines worden na assemblage getest om er zeker van te zijn dat de machine in staat is om aan de specificaties te voldoen. Afhankelijk van welk machinetype dit is kost het testen 40 tot 120 uur per machine (ca. 15.000 uur op jaarbasis). In deze tijd wordt de machine op de testplek geïnstalleerd, afgesteld, getest, weer uit elkaar gehaald en ingepakt. Tijdens het afstellen en testen komen verschillende onderdelen bij elkaar, worden aanpassingen gedaan en eventuele fouten opgelost.

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Het is niet precies bekend hoeveel tijd waaraan wordt besteed. Het testproces is een semigestructureerd proces waarop beperkte regie en voortgangsmonitoring zit. Ook is er geen duidelijke logging en feedback over geconstateerde punten. Het belangrijkste element van testen is dat de machine uiteindelijk met de juist kwaliteit wordt geleverd, efficiency is hierin niet eerder uitgelicht. Door het feit dat het vinden, opleiden en behouden van de juiste testcapaciteit steeds lastiger wordt willen we onderzoeken hoe we de efficiency van het testproces kunnen verhogen.

Het doel van het onderzoek is om een duidelijk gestructureerd testproces te definiëren met een heldere voortgangsmonitoring en feedbackloop op geconstateerde punten. Waarbij het onderzoek ook gericht is om punten waar in inzet van testers efficiënter kan worden gemaakt waardoor met hetzelfde aantal testers een groter aantal machines getest kan worden.

Waar je aan werkt

23 March, 2021

Kom ook stage lopen bij Voortman!

Lees meer
27 October, 2020

Voortman Steel Group in top 3 beste metaalbedrijven

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • BK5 Commercieel Technische Bedrijfskunde, bij voorkeur met een Werktuigbouwkundige of Mechatronica vooropleiding.

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Tom Nijhof - Assemblage

Als medewerkers van de afdeling Assemblage brengen we in de praktijk wat door onze eigen Engineeringsafdelingen is bedacht. Wij maken de meest geavanceerde en technologisch hoogstaande machines voor de staalbewerkingsindustrie. Wij werken aan uitdagende projecten die het nodige vakmanschap vereisen.

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!