De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

WERKEN BIJ VOORTMAN

STUDENT BIJ VOORTMAN

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Heb je interesse in techniek en zoek je een bijbaantje voor op de zaterdag? Of wil je werken en leren combineren en starten met een BBL-opleiding? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Voor iedere stageperiode formuleren wij een aantal concrete stage- en afstudeeropdrachten. Omdat onze organisatie continu in ontwikkeling is, zien wij steeds weer nieuwe uitdagingen. Wij hebben daarom geen standaard opdrachten op de plank liggen, maar kijken naar de vraag die er op dat moment in ons bedrijf is en hoe je daar als student aan bij kunt dragen. De opdrachten voor de periode vanaf februari vind je via onderstaande link.

Heb je zelf ideeën voor een opdracht of onderzoek die je graag met ons wilt bespreken? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij horen graag welke opleiding je volgt en wat je zoekt in je stage of afstuderen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Bekijk alle stage- en afstudeeropdrachten

Scroll

Waarom bij Voortman?

Of je nu op zaterdag de werkplaats schoonmaakt of onderzoek doet naar mogelijke optimalisatie van onze nieuwste machine in het kader van je afstudeeropdracht; je maakt deel uit van ons bedrijf en levert een bijdrage aan onze kwaliteit. Wij steken tijd en aandacht in al onze medewerkers. Misschien maak je nu schoon, maar wil je over een aantal jaren graag eens bij ons stagelopen. Mooi dat we elkaar dan nu alvast kennen!  Bij Voortman is iedereen even belangrijk en doen we er alles aan om het beste in elkaar naar boven te halen.

Bij ons kun je stagelopen en afstuderen

We definiëren zelf altijd een aantal afstudeeropdrachten, maar staan ook open voor jouw ideeën. Als het maar iets bijdraagt aan ons bedrijf; dat maakt het voor jou ook wel net zo leuk. Hoe gaaf is het wanneer jouw afstudeeropdracht leidt tot een concreet plan dat wordt doorgevoerd in ons bedrijf? En misschien mag je dat zelf wel doen, wanneer je besluit om na je stage of afstuderen bij ons te blijven werken. Wil je toch nog verder studeren? Dan is een oproepcontract misschien iets voor jou. Zo kun je tijdens je studie ervaring opdoen en blijven wij met je in contact.

Bekijk alle stage- en afstudeeropdrachten

Werken en leren tegelijkertijd?

Volg je een BOL-opleiding en wil je graag bij ons stagelopen? Of wil je werken en leren combineren in een BBL-traject? Daarvoor werken we veel samen met REMO West-Twente, het technische opleidingscentrum voor BBL studenten. Maar uiteraard kun je ook bij ons terecht als je een studie volgt op een andere school. Wij geven je namelijk graag de kans ervaring op te doen en kennis te maken met ons bedrijf. We zijn een erkend leerbedrijf met gecertificeerde praktijkopleiders. Je krijgt bij ons dus de begeleiding die je nodig hebt, maar we beschouwen je zeker niet als stagiair. Je bent een volwaardig lid van ons team. Of je nu interesse hebt in assemblage of lassen; alle aspecten van het vak komen bij Voortman samen. En wie weet blijf je na je stage wel bij ons werken. Je zult zeker niet de eerste zijn!

Meer weten? Neem contact op

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan?

Zit je op het VMBO en heb je een passie voor techniek? Dan komen we graag met je in contact. Hoeveel collega’s zijn er niet bij ons begonnen met een bijbaantje? Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met ons bedrijf, contacten te leggen en meer te leren over het vak. Een opstart naar je toekomstige baan. 

Bekijk alle bijbanen

WIJ ZIJN ONDERNEMEND, BETROKKEN, NUCHTER EN HEBBEN EEN PASSIE VOOR TECHNOLOGIE.

De cultuur en waarden van Voortman

Speciaal voor afstudeerders en stagiairs

Als stagiair en afstudeerder leer je van ons, maar we leren zeker ook van jou! Dat doen we elke dag, maar ook hebben we een aantal vaste sessies waarin we daar bewust de tijd voor nemen. Zo is er iedere stageperiode een introductiedag voor nieuwe stagiaires en afstudeerders. Je krijgt hier meer informatie over Voortman, maar ook leer je elkaar kennen en krijg je een rondleiding door het bedrijf.

Wanneer je een paar maanden bezig bent met je stage- of afstudeerperiode vindt de volgende bijeenkomst plaats. We horen dan graag wat jij van Voortman vindt: wat gaat er goed en, belangrijker nog, wat kan er beter. We sluiten de bijeenkomst gezellig af met een activiteit.  

Solliciteren bij Voortman?

Heb je een interessante afstudeeropdracht bij ons gezien op onze website of heb je zelf een idee voor een opdracht waarmee je bij kunt dragen aan de kwaliteit van Voortman? Wil je bij ons stagelopen of zoek je een bijbaantje voor op de zaterdag? Wij komen graag met je in contact! Upload je cv en motivatie via onze website. En wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Voortman hiermee gezet.

Stagevergoeding & Arbeidsvoorwaarden

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons. Tijdens je stage krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wie weet kom je na afloop wel bij ons in dienst.

 

  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand of een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Of je nu afstudeerder bent, stagiair of je hebt een bijbaantje voor op de zaterdag; je maakt volledig deel uit van ons team.

Stage- en afstudeeropdrachten

Student - Voortman Steel Machinery Afstuderen: Vermogensdissipatie in schakelkasten Ontdek
Student - Voortman Steel Machinery Diverse software stage- en afstudeeropdrachten Ontdek
Student - Voortman Steel Machinery Stage/Afstuderen: Turning production data into business value Ontdek
Student - Voortman Steel Machinery Stage: Mechatronica Service Ontdek
Annelon Beltman
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Annelon Beltman
+31 (0)548 539000