De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Construction

Inkoop en Werkvoorbereiding

De afdelingen Inkoop en Werkvoorbereiding zijn een essentieel onderdeel van Voortman Steel Construction. Wij zorgen ervoor dat de onderdelen voor onze stalen constructies altijd op tijd aanwezig zijn, dat onze afdeling Productie zo goed mogelijk voorbereid is en dat het productieproces ongehinderd verloopt.

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (0)

WAT WE DOEN

WERKVOORBEREIDING

De afdeling Werkvoorbereiding is de schakel tussen diverse disciplines bij Voortman, waaronder Project Management, Engineering en Productie. Als Sales een project heeft verkocht en overgedragen aan de verantwoordelijke Project Manager, dan sluiten wij aan bij het projectteam. Als Werkvoorbereiders sturen wij de machines aan en zoeken we uit welke onderdelen er nodig zijn, wanneer het staal geproduceerd moet worden, welke machines we moeten gebruiken, hoeveel transporten nodig zijn en wanneer het staal verzinkt of gecoat moet worden.

Bij de levering van het staal kan de productie van de constructies beginnen. Zodra een constructie klaar is, wordt deze geladen op één van onze eigen 28 trailers. Door het efficiënt laden van de trailers hoeven onze chauffeurs niet meer te wachten, maar kunnen ze een vracht direct naar één van de diverse coating bedrijven rijden. Vanaf de coater wordt de desbetreffende vracht verder gedistribueerd naar de bouwplaats.

Onze afdeling kent een diversiteit aan taken. Iedereen binnen Werkvoorbereiding is een specialist in zijn of haar eigen vakgebied! Vaak sluit je bij meerdere projecten aan. Elk project is uniek: de ene is groot en de andere klein. Dat maakt ons werk zo leuk en gevarieerd!

INKOOP

Wij doen alles wat je van een afdeling Inkoop kunt verwachten: offertes aanvragen, prijzen vergelijken en het tijdig bestellen van producten is voor ons dagelijkse kost. We verzorgen de inkoop van al het staal, de coating en onderdelen voor machines, gereedschappen en beschermingsmiddelen. Bij elk project maken wij van het begin tot het eind deel uit van het projectteam. Ook werken we nauw samen met de afdeling Engineering. Zij leveren ons digitale bestanden aan, waarmee we de juiste hoeveelheden stalen onderdelen kunnen inkopen.

Wij zorgen ervoor dat de producten op het juiste moment geleverd worden. Het maken van langdurige afspraken met leveranciers en het beheren van deze relaties horen ook bij onze werkzaamheden.

HET TEAM

We zijn een hecht team, mede door de potjes darten in de pauze en de vrijdagmiddagborrel voor wie zin heeft. Daarnaast organiseren we regelmatig team(building)uitjes om elkaar nóg beter te leren kennen. Humor is bij ons op de afdeling erg belangrijk; we lachen graag met en om elkaar, wat zorgt voor een relaxte sfeer. Een gezellige, luidruchtige club, maar dan wel op de goede manier. We laten gewoon graag van ons horen. Maar uiteraard staan we er als het moet en kent iedereen een enorme drive.

Waar we aan werken

10 June, 2020

Bouw modernste PVC-fabriek van Europa in volle gang

Lees meer
06 March, 2020

Project in beeld: De Zalmhaven

Lees meer
18 October, 2019

Project in beeld: Distributiecentra Venlo

Lees meer
04 June, 2019

Project in beeld: Uitbreiding Royal Bodewes

Lees meer
15 November, 2018

Barcode Tijd Registratie: Scannen in de productie

Lees meer
09 March, 2018

Pultrum transport ziet zichzelf als verlengstuk van Voortman

Lees meer
01 May, 2018

Voortman dacht met ons mee in oplossingen

Lees meer
06 April, 2018

Project in beeld: Nieuwe Universiteit Amsterdam

Lees meer

Gerelateerde vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures in ons vakgebied. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!