De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Group, Voortman Steel Machinery, Voortman Steel Construction

Kwaliteit & Veiligheid

‘We werken veilig of we doen het niet’ en ‘Wat we doen, doen we goed’; dat zijn twee belangrijke dagelijks terugkerende slogans binnen ons bedrijf. We zijn zuinig op onze mensen én onze klanten; zij zijn namelijk van onschatbare waarde voor ons bedrijf.

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (0)

VEILIGHEID

Veiligheid is iets wat iedere medewerker bij Voortman aangaat. Al onze medewerkers moeten ’s avonds weer gezond en wel thuis aan het avondeten kunnen zitten. Wij hebben er dan ook voor gekozen onze gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de veiligheid te nemen en dit niet bij één afdeling neer te leggen. Veiligheid vormt een onderdeel van ons dagelijks werk en iedereen binnen ons bedrijf is daarvan doordrongen. We durven elkaar ook aan te spreken wanneer de veiligheid in het gedrang komt. 

Voordat een project start, brengen we alle risico’s in kaart en stellen we vast hoe we deze kunnen beheersen. Dit doen we voor elk project opnieuw. Hiervoor hebben we zelf een programma ontwikkeld: Think Safe – Work Safe. 

Veiligheid is dus geborgd binnen de gehele organisatie en binnen elk project. Daarnaast zijn er ook Veiligheidskundigen bij Voortman die er op toe zien dat veiligheid binnen ons bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Wat zij onder meer doen, is de regel- en wetgeving volgen, voortdurend zoeken naar  verbeteringen, conceptanalyses en risicobeoordelingen maken, veiligheidstesten en audits uitvoeren en toolboxmeetings organiseren.

KWALITEIT

Klanten kopen een product met bepaalde verwachtingen. Het gaat hierbij zowel om interne klanten (andere afdelingen) als een externe klanten.  Aan ons de taak de verwachtingen goed in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat klanten uiteindelijk ook krijgen waar ze om hebben gevraagd. Onze afdeling Kwaliteit ondersteunt hierin. 

Zij zetten bovendien in op structurele verbetering binnen het gehele bedrijf. Er word project overstijgend gehandeld.  Wordt een verbetering doorgevoerd bij een project, waar andere projecten ook van kunnen profiteren? Dan wordt dit gedeeld. Ook wordt de kwaliteit geborgd door zoveel mogelijk vast te leggen op papier en beschikbaar te maken voor iedereen. Zo tillen we de kwaliteit van onze producten samen naar een steeds hoger niveau.

Waar we aan werken

27 October, 2020

Voortman Steel Group in top 3 beste metaalbedrijven

Lees meer
08 July, 2020

Hoge verwachtingen voor nieuwe robotsnijmachine V807

Lees meer
10 June, 2020

Bouw modernste PVC-fabriek van Europa in volle gang

Lees meer
18 October, 2019

Project in beeld: Distributiecentra Venlo

Lees meer
04 June, 2019

Project in beeld: V310

Lees meer
04 June, 2019

Project in beeld: Uitbreiding Royal Bodewes

Lees meer
15 November, 2018

Barcode Tijd Registratie: Scannen in de productie

Lees meer
29 November, 2018

Slimmer en georganiseerder monteren

Lees meer
05 April, 2018

Safety Day: veilig werken, een kwestie van doen!

Lees meer
02 April, 2018

Samen werken aan structurele oplossingen

Lees meer
02 April, 2018

Verbetering productieproces

Lees meer

Gerelateerde vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures in ons vakgebied. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!