De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Group, Voortman Steel Machinery & Voortman Steel Construction

Management & Support

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Voortman; wij kennen diverse ondersteunende afdelingen die zich hier dagelijks mee bezig houden. Waar moet je dan aan denken? Wij zorgen onder meer voor een warm welkom bij onze organisatie, maar wij hebben ook specialisten op het gebied van bijvoorbeeld financiën, HR en het onderhoud en beheer van ons ICT-netwerk. Een breed scala dus, maar onze vakgebieden zijn allemaal met elkaar verweven.

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (0)

FINANCIËN & CONTROLLING

Voortman Steel Machinery en Voortman Steel Construction hebben beiden een eigen financiële afdeling. Hier wordt de portemonnee beheerd en bewaakt. Of het nu gaat om een stuk financiële administratie, zoals de crediteuren, debiteuren en urenadministratie van onze collega’s of om het maken en bijhouden van rapportages. Wij zijn van alle markten thuis! Daarnaast houden we ons bezig met project controlling. Je bent dan nauw betrokken bij de klantprojecten en hebt letterlijk de controle over budgetten en kostenposten tijdens projecten. Een grote verantwoordelijkheid, maar ook een mooie uitdaging. Ook zijn we als Business Controllers voortdurend bezig me het maken van scherpe analyses en zorgen wij voor belangrijke input en advies bij het nemen van (strategische) beslissingen. 

HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

Binnen ons HR team werken we met meerdere disciplines samen, wat we gemeen hebben is een hart voor de organisatie én de mensen die er werken. En dat voel je. Wij spannen ons dagelijks in voor onze collega’s. Bijvoorbeeld door advies te geven over opleiding en ontwikkeling, maar ook door voortdurend de wet- en regelgeving in de gaten te houden. Niet alleen onze huidige collega’s zijn voor ons belangrijk, ook onze toekomstige. We werken samen met diverse scholen om studenten te enthousiasmeren voor de techniek en ons bedrijf. We zijn iedere dag op zoek naar de beste aanvullingen voor onze teams. Bovendien zorgen we ervoor dat je als nieuwe collega goed wordt ontvangen. Een uitgebreide rondleiding en introductiepakket mogen daarbij niet ontbreken.

ICT EN BUSINESS SERVICES

Het onderhoud en beheer van ons ICT-netwerk is van wezenlijk belang binnen ons bedrijf! Onze ICT-specialisten houden zich bezig met de beveiliging van ons netwerk en onze data: wat doen we met onze data en waar slaan we deze op? Daarnaast verzorgen wij alle hardware en software binnen de organisatie. En we zorgen voor de uitgave en het beheer van alle laptops en mobiele telefoons. Zo kunnen nieuwe collega’s hun eerste dag meteen goed beginnen. Ze krijgen van ons een account met alle benodigde licenties en applicaties. Lopen onze collega’s tegen problemen aan? Dan kunnen ze terecht bij onze ICT-helpdesk! Kortom, wij zijn bedreven in alle ICT-gerelateerde zaken. 

Binnen onze organisaties werken wij met veel geautomatiseerde systemen. Deze applicaties moeten ook allemaal onderhouden worden. Wij hebben een Business Services team, die zich dagelijks bezighoudt met het door ontwikkelen van onze applicaties. Als technisch specialisten zijn wij voortdurend op zoek naar verbeteringen in onze bedrijfsprocessen. Wij stellen ons zelf continu de vraag hoe we het werk van onze collega’s nog makkelijker kunnen maken, of bijvoorbeeld kostenbesparingen kunnen realiseren. Doordat we veel kennis in huis hebben, kunnen wij snel schakelen. 

MANAGEMENTONDERSTEUNING

Welkom bij Voortman! Als je ons bezoekt, dan word je door ons ontvangen. Wij zijn letterlijk het visitekaartje van Voortman. En het eerste gezicht dat onze gasten bij binnenkomst zien. Wij zorgen voor een hartelijk ontvangst – al onze balies zijn bezet – en begeleiden elke gast naar de juiste collega. Daarnaast zorgen wij voor continue bezetting van onze telefoonlijnen en helpen wij de beller met zijn of haar vraag. Ook voeren we diverse ondersteunende taken uit, zoals het inplannen van afspraken, het beheren van agenda’s of het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Ben je nog niet bij ons op kantoor geweest, maar heb je al wel gebeld met Voortman? In dat geval hebben we waarschijnlijk al telefonisch kennisgemaakt!

FACILITY MANAGEMENT

Wij houden ons bezig met de organisatie in de breedste zin van het woord. Schoonmakers hebben we zelf in huis. Zij weten precies wat onze maatstaaf is en zorgen ervoor dat onze kantoren er elke dag weer spic en span uitzien. Maar we hebben ook een collega die verantwoordelijk is voor ons wagenpark. Hij beheert de auto’s en onderhoudsbussen en regelt het onderhoud aan die wagens. In één van die mooie wagens rijdt onze Chauffeur waarmee hij onder andere onze klanten vervoert van en naar de gewenste locatie. Zin in een kop koffie of thee? Wij zorgen ervoor dat de automaten op ieder moment van de dag zijn gevuld. Bovendien reguleren wij het klimaat in onze gebouwen, waardoor je er zomers nooit te warm, en ’s winters nooit te koud bij zit! Wij zien er bovendien op toe dat jij als nieuwe collega de juiste werkkleding ontvangt én dat je toegang hebt tot alle ruimtes waar jij moet zijn. Zo zorgen wij er samen elke dag voor dat onze collega’s hun werk goed uit kunnen voeren.

Waar we aan werken

27 October, 2020

Voortman Steel Group in top 3 beste metaalbedrijven

Lees meer
10 June, 2020

Bouw modernste PVC-fabriek van Europa in volle gang

Lees meer
28 September, 2018

Maximale score voor werkgeverschap in MT500

Lees meer
12 September, 2018

Personeelsuitje 2018

Lees meer
05 March, 2018

Hoe werken we samen met onderwijsinstellingen?

Lees meer
02 March, 2018

REMO-Studenten leren bij Voortman in de praktijk

Lees meer
25 June, 2018

Gezond naar je werk en gezond weer naar huis

Lees meer

Collega`s aan het woord

Koen Lubbers - Finance

Of het nu gaat om een stuk financiële administratie, zoals de crediteuren-, debiteuren- en urenadministratie van onze collega’s of om het maken en bijhouden van rapportages: onze Finance afdeling is van alle markten thuis. Naast deze werkzaamheden behoort project controlling ook tot ons takenpakket. Je bent dan nauw betrokken bij de klantprojecten en hebt letterlijk de controle over budgetten en kostenposten tijdens projecten. Op het gebied van business controlling houden we ons bezig met het maken van scherpe analyses en zorgen wij voor belangrijke input en advies bij het nemen van (strategische) beslissingen.

Gerelateerde vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures in ons vakgebied. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!