De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Machinery

Inkoop en Werkvoorbereiding

De afdelingen Inkoop en Werkvoorbereiding zijn een essentieel onderdeel van Voortman Steel Machinery. Wij zorgen ervoor dat een machine op tijd gemonteerd kan worden met de juiste onderdelen en uiteindelijk kan vertrekken naar de klant!

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (0)

WAT WE DOEN

WERKVOORBEREIDING

De afdeling Werkvoorbereiding is de schakel tussen diverse disciplines bij Voortman, waaronder Sales en Productie. Als Sales een project heeft verkocht, komt de opdrachtomschrijving bij ons binnen. Hier gaan onze Werkvoorbereiders mee aan de slag. Zij zoeken uit welke onderdelen er nodig zijn, hoeveel en wanneer het binnen moet komen en wat het mag kosten. De Inkopers nemen het hierna van ons over, maar onze Planner blijft de planning volgen zodat de Productie op tijd kan starten met het monteren van de machine. Daarna kan de machine vertrekken naar de klant!

Ook zijn wij een belangrijke schakel tussen Engineering en Inkoop. We zorgen er door middel van werkvolgordes, productiestuklijsten en productiedocumentatie zoals tekeningen voor dat het ontwerp van de machines productie gereed wordt gemaakt.

Onze afdeling kent een diversiteit aan taken. Iedereen binnen Werkvoorbereiding is dus een specialist in zijn of haar eigen vakgebied!

INKOOP

Op de afdeling Inkoop is geen dag hetzelfde; we maken elke dag wel iets mee dat dit werk zo uitdagend maakt. Dat komt goed uit, want wij vinden het belangrijk dat je elke dag weer plezier hebt in je werk!

Wij doen alles wat je van een afdeling Inkoop kunt verwachten: offertes aanvragen, prijzen vergelijken en het tijdig bestellen van producten is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen ervoor dat de producten op het juiste moment geleverd worden. Het maken van langdurige afspraken met leveranciers en het beheren van deze relaties horen ook bij onze werkzaamheden. Daarnaast zijn we betrokken bij R&D projecten om de snelheid van ontwikkelingen te bevorderen en de doorlooptijd en het inkoopbudget te bewaken. Naast onze dagelijkse werkzaamheden zijn we ook druk bezig met procesoptimalisatie en zoeken we altijd naar iets dat nóg beter kan!

HET TEAM

We zijn een hecht team, mede door de potjes tafeltennis in de pauze en de vrijdagmiddagborrel voor wie zin heeft. Daarnaast organiseren we regelmatig team(building)uitjes om elkaar nóg beter te leren kennen. En voor de liefhebber… op onze afdeling is altijd wat te eten! We hebben bijvoorbeeld een eigen koekschema, waarbij elke vrijdag iemand anders de koekjes regelt. Een gezellige, luidruchtige club, maar dan wel op de goede manier. We laten gewoon graag van ons horen. Maar uiteraard staan we er als het moet en kent iedereen een enorme drive.

Waar we aan werken

01 July, 2021

MT500: Voortman Steel Group weer in top 3 metaalindustrie

Lees meer
15 January, 2020

Unieke samenwerking bij nieuwe productielijn Voortman Steel Construction

Lees meer
13 September, 2019

Project in beeld: Emile Egger

Lees meer
04 June, 2019

Project in beeld: V310

Lees meer
09 March, 2018

Pultrum transport ziet zichzelf als verlengstuk van Voortman

Lees meer

Gerelateerde vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures in ons vakgebied. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!