De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Construction

Sales & Marketing

Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Onze medewerkers van Sales & Marketing hebben de taak Voortman om deze boodschap onder de aandacht te brengen bij (potentiele) klanten, waar dan ook ter wereld ze zich bevinden. 

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (1)

WAT WE DOEN

Voortman Steel Construction is een sterk groeiende speler in de bouwwereld. We hebben de meest uitdagende en complexe projecten tot een succes gebracht, maar hoe brengen we dat nou bij potentiele klanten onder de aandacht? Onze afdelingen Sales, Sales Engineering en Marketing streven ernaar klanten al in de oriëntatiefase met Voortman kennis te laten maken. Met het uitdragen van doordachte en gerichte communicatie op websites, sociale media, e-mailings en diverse campagnes streven we ernaar al in de oriëntatiefase klanten te binden. Bij vervolgstappen zal het Salesteam het contact persoonlijker maken en hen aan ons te binden om uiteindelijk samen dat ene mooie project te realiseren.

Dat project start bij de afdeling Sales. Daar vindt het eerste persoonlijke contact met de klant plaats. De afdeling Sales bestaat uit deskundige medewerkers, die gevoel hebben voor commercie maar ook beschikken over de nodige bouwkundige kennis. Is er een match met de klant op bouwkundig, operationeel, persoonlijk en commercieel vlak? Dan gaan we samen aan de slag om de ideeën die er zijn concreet te maken.

Wij denken mee in het bouwproces van de klant. Al in de calculatiefase, nog voor het uitbrengen van de offerte, nemen we samen met onze (Sales) Engineers het gehele project door om kansen voor optimalisatie en kostenbesparing te signaleren en risico’s uit te sluiten. Samen met de opdrachtgever en onze bouwkundige specialisten stellen wij voor ieder project een op maat gemaakt plan van aanpak op. Hierin nemen we ook een gedetailleerde planning voor de realisatie van onder andere de staalconstructie op, waarbij we ervoor zorgen dat deze naadloos aansluit op de overall projectplanning. Wij stellen hierbij steeds het belang van de klant voorop en doen ons uiterste best om de gestelde planning waar te maken. 

Onze werkzaamheden stoppen niet zodra het project is overgedragen aan afdeling Project Management, gedurende het bouwwerktraject houden wij contact met onze opdrachtgever tot dat het project opgeleverd is: samen met de klant evalueren we het gehele traject, om te zien op welke punten het een volgende keer nog beter kan en ervoor te zorgen dat de opdrachtgever 100% tevreden is. Ons doel is steeds om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij willen de partner zijn bij wie onze opdrachtgevers voor een volgend project graag terugkomen.

HET TEAM

De afdelingen Sales, Sales Engineering en Marketing hebben nauw met elkaar te maken en zitten dan ook dicht bij elkaar. Een deel van hen gaat veel op pad om (potentiële) klanten te bezoeken. Een ander deel voert ondersteunende werkzaamheden op kantoor uit. Ze hebben elkaar nodig om er uiteindelijk voor te zorgen dat een klant bij Voortman terechtkomt en we het project voor hem mogen realiseren. 

Projecten waar we aan werken

18 October, 2019

Project in beeld: Distributiecentra Venlo

Lees meer
04 June, 2019

Project in beeld: Uitbreiding Royal Bodewes

Lees meer
29 November, 2018

Nieuwe websites & Marketing Automation

Lees meer
14 November, 2018

Project in beeld: Vermeulen Conversions

Lees meer
01 May, 2018

Voortman dacht met ons mee in oplossingen

Lees meer
01 May, 2018

Project in beeld: TSE & Lanova

Lees meer
06 April, 2018

Project in beeld: Nieuwe Universiteit Amsterdam

Lees meer
04 April, 2018

Project in beeld: Condor Group

Lees meer
16 December, 2017

Project in beeld: Distributiecentrum Venlo

Lees meer

Gerelateerde vacatures

Student - Voortman Steel Construction Stage: Sales Engineer (Calculatie) Ontdek
Annelon Beltman
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Annelon Beltman
+31 (0)548 539000