De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Design and Build

Voortman Design and Build

Bij ons komen de meest uiteenlopende projecten voorbij. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of betonfabriek. Casco of turnkey, met een staal of hybride constructie als basis. Het ontwerp en de invulling van het gebouw komen in nauw overleg met onze opdrachtgever tot stand. Het realiseren van kwalitatief hoogwaardige bedrijfspanden, dat is waar we samen voor staan!

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (3)

WAT WE DOEN

Elk project begint met een eerste contact met een opdrachtgever. Samen kijken we naar de bedrijfsvisie, de interne processen en de verwachte toekomstige ontwikkeling. Deze aspecten vertalen we naar een programma van eisen en een ruimtelijk plan. Op basis van deze stukken stellen we een schetsontwerp en een voorlopig ontwerp op. 

Na ondertekening van de overeenkomst verzorgen wij de vergunningen en werken we de technische tekeningen uit. Zodra de vergunning verleend is, beginnen we met de realisatie van het project. In de uitvoeringsfase regelen we alles, van de fundering tot en met de afbouw. We stemmen alle componenten van de bouw op elkaar af. We werken nauw samen met onze ketenpartners en toeleveranciers om het bedrijfspand binnen de gestelde tijd en kosten en met de gevraagde kwaliteit neer te zetten.

Gedurende het hele proces zijn wij als afdeling Design & Build betrokken. Wij denken graag mee en delen onze kennis wanneer dat nodig is. Altijd met het hoogst haalbare eindresultaat als doel. Uiteraard houden wij onze klant steeds op de hoogte van de voortgang. Samen streven we naar een perfecte eindoplevering.

HET TEAM

Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor onze klanten de meest uiteenlopende bedrijfspanden te bouwen. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en deze groei zetten we graag door. Onze ambitie is daarnaast om te blijven innoveren en professionaliseren.

Naast het harde werken vinden we plezier en de samenwerking in ons team erg belangrijk. We houden van humor en helpen elkaar vooruit. Binnen onze afdeling zijn er volop kansen voor ontwikkeling.  

Waar we aan werken

30 March, 2021

Design & Build biedt klanten meerwaarde

Lees meer
10 June, 2020

Bouw modernste PVC-fabriek van Europa in volle gang

Lees meer
27 June, 2019

Maximale score voor klantgerichtheid in MT500

Lees meer
14 November, 2018

Project in beeld: Vermeulen Conversions

Lees meer
01 May, 2018

Project in beeld: TSE & Lanova

Lees meer
04 April, 2018

Project in beeld: Condor Group

Lees meer

Collega`s aan het woord

Lars Bekhuis - Voortman Design and Build

Bij ons komen de meest uiteenlopende projecten voorbij. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of betonfabriek. Casco of turnkey, met een staal of hybride constructie als basis. Het ontwerp en de invulling van het gebouw komen in nauw overleg met onze opdrachtgever tot stand. Het realiseren van kwalitatief hoogwaardige bedrijfspanden, dat is waar we samen voor staan!

Ruud Semmekrot - Projectleider

Ik ben hier ruim vijf jaar geleden begonnen als projectleider bij Voortman Design and Build. Waar we toen met zijn drieën werkten, zijn we nu vier keer zo groot. Het typeert Voortman dat we zo’n snelle groei doormaken. We krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid in projecten van ontwerp tot en met oplevering. Het is gaaf om je stempel te drukken op de projecten die we samen realiseren. Want ook al zijn we een groot bedrijf, de lijnen blijven kort. Het komt de werkwijze en werksfeer zeker ten goede. De verantwoordelijkheid die je krijgt is groot, maar je staat er bij Voortman nooit alleen voor. We hebben alle kennis en kunde in eigen huis. Het is fijn werken in een professioneel team waarin persoonlijke aandacht centraal staat.

Jorg Jansen - Werkvoorbereider

Altijd vooruitstrevend en innovatief willen zijn en werken vanuit een duidelijke visie; dat vind ik het mooie aan mijn baan bij Voortman. In mijn werk krijg ik veel vrijheid en uitdaging om het bij ieder project anders en beter te doen. We worden meegenomen in het bepalen van doelstellingen en werken daar samen naar toe. Stilstaan is hier geen optie. We zoeken de uitdaging op, schalen nog verder op, tillen ambities naar een nog hoger niveau en zetten onze producten breder en groter in de markt. Het is bij ieder project weer een uitdaging om te gaan voor een tevreden klant, groene cijfers en een goed pand. De energie die wij in onze projecten steken, willen we terug zien in resultaten. Daar werken we elke dag vol enthousiasme aan.

Gerelateerde vacatures

Professional - Voortman Design and Build Werkvoorbereider Bouw Ontdek
Professional - Voortman Design and Build BIM Modelleur Design & Build Ontdek
Professional - Voortman Design and Build Uitvoerder Voortman Design and Build Ontdek
Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!