De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Construction

Design and Build

De projecten die wij voor onze rekening nemen hebben een staal of hybride constructie als basis. Van de fundering tot en met de afbouw, wij regelen alles. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of betonfabriek, bij ons komen de meest uiteenlopende projecten voorbij.

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (2)

WAT WE DOEN

Of het nou om casco of turnkey gaat, elk project begint met een eerst contact met een opdrachtgever. Samen met de opdrachtgever kijken we naar de bedrijfsvisie, interne processen en toekomstige ontwikkeling. Deze aspecten vertalen we samen naar een programma van eisen en een ruimtelijk plan. Op basis van deze stukken wordt een schetsontwerp en een voorlopig ontwerp opgesteld. Vervolgens komen we terecht in de opdrachtfase. Na ondertekening van de overeenkomst verzorgen wij de vergunningen en werken wij de technische tekeningen uit. Na het verstrekken van de vergunning wordt de realisatie opgestart. In de bouwfase werken we nauw samen met onze ketenpartners en toeleveranciers om het bedrijfspand te binnen de gestelde tijd, kosten en kwaliteit te realiseren. Alle componenten van de bouw worden op elkaar afgestemd en ook de klant blijft betrokken. Uiteindelijk kan het bedrijfspand opgeleverd worden waarbij we streven naar een perfecte eindoplevering. Want het realiseren van kwalitatief hoogwaardige bedrijfspanden, dat is waar we samen voor staan!

Gedurende het hele proces zijn wij als afdeling Design en Build betrokken. Wij denken graag mee en delen onze kennis wanneer dat nodig is. Altijd met het hoogst haalbare eindresultaat als doel.

HET TEAM

Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen met een enorme drive voor het bouwen van de meest uiteenlopende bedrijfspanden. We zijn enorm gedreven en werken elke dag hard voor een perfecte eindoplevering. Ook zijn we ambitieus, zo zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid en deze groei zetten we graag door. Zo groeien we niet alleen in projecten en medewerkers, maar blijven we ook innoveren en professionaliseren.

Naast het harde werken vinden we plezier en de samenwerking in ons team erg belangrijk. We houden van humor en helpen elkaar vooruit. Binnen onze afdeling zijn er volop kansen voor ontwikkeling.  

Projecten waar we aan werken

27 June, 2019

Maximale score voor klantgerichtheid in MT500

Lees meer
14 November, 2018

Project in beeld: Vermeulen Conversions

Lees meer
01 May, 2018

Project in beeld: TSE & Lanova

Lees meer
04 April, 2018

Project in beeld: Condor Group

Lees meer

Collega`s aan het woord

Ruud Semmekrot - Projectleider

Ik ben hier ruim vijf jaar geleden begonnen als projectleider van de afdeling Design & Build. Waar we toen met zijn drieën werkten, zijn we nu vier keer zo groot. Het typeert Voortman dat we zo’n snelle groei doormaken. We krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid in projecten van ontwerp tot en met oplevering. Het is gaaf om je stempel te drukken op de projecten die we samen realiseren. Want ook al zijn we een groot bedrijf, de lijnen blijven kort. Het komt de werkwijze en werksfeer zeker ten goede. De verantwoordelijkheid die je krijgt is groot, maar je staat er bij Voortman nooit alleen voor. We hebben alle kennis en kunde in eigen huis. Het is fijn werken in een professioneel team waarin persoonlijke aandacht centraal staat.

Jorg Jansen - Werkvoorbereider

Altijd vooruitstrevend en innovatief willen zijn en werken vanuit een duidelijke visie; dat vind ik het mooie aan mijn baan bij Voortman. In mijn werk krijg ik veel vrijheid en uitdaging om het bij ieder project anders en beter te doen. We worden meegenomen in het bepalen van doelstellingen en werken daar samen naar toe. Stilstaan is hier geen optie. We zoeken de uitdaging op, schalen nog verder op, tillen ambities naar een nog hoger niveau en zetten onze producten breder en groter in de markt. Het is bij ieder project weer een uitdaging om te gaan voor een tevreden klant, groene cijfers en een goed pand. De energie die wij in onze projecten steken, willen we terug zien in resultaten. Daar werken we elke dag vol enthousiasme aan.

Vlog: Design and Build

Eliza gaat langs bij Sales Manager Lars van afdeling Design and Build om te kijken wat hun werk nou precies inhoudt. Onze afdeling Design and Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen met een enorme drive voor het bouwen van de meest uiteenlopende bedrijfspanden.

Gerelateerde vacatures

Professional - Voortman Steel Construction Projectleider Design & Build Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Werkvoorbereider Design & Build Ontdek
Annelon Beltman
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Annelon Beltman
+31 (0)548 539000