De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Construction

Engineering

Elk project dat bij Voortman Steel Construction wordt uitgevoerd, komt uit de koker van de afdeling Engineering. Ideeën worden hier geconcretiseerd. De kleur grijs verdwijnt hier pertinent; onze Engineers en Constructeurs zetten alles zwart op wit. Ze leggen de basis voor de uitvoering. Ben je nieuwsgierig naar het project dat op jouw tekentafel heeft gelegen? Dan maak je even een korte wandeling naar de werkplaats om ‘jouw project’ tot leven te zien komen. Dat is het voordeel van wanneer je alles in eigen huis hebt.

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (1)

WAT WE DOEN

Als Project Engineers en Structural Engineers vormen we samen de afdeling Engineering. We hebben elk onze eigen expertise en weten elkaar te vinden wanneer we advies nodig hebben. Een ieder van ons heeft een aantal projecten onder zijn hoede. Voor elk project geldt dat we werken in projectteams. Al in een heel vroeg stadium zitten we bij elkaar, delen we onze inzichten en maken we gebruik van onze expertises. Gedurende de gehele looptijd van het project weten we elkaar te vinden. En dan bedoelen we niet alleen wij als collega’s. Ook de architect en aannemer maken deel uit van het projectteam. Samen komen we tot de beste resultaten.

Van staalconstructies tot totale ontwerpen; alles komt bij ons voorbij. We werken met programma’s als Tekla, IDEA, DLUBAL Rfem en Technosoft. Dankzij de steeds verdergaande automatisering kunnen we nog efficiënter werken. En BIM heeft ervoor gezorgd dat we onze projecten nog beter kunnen visualiseren. Bij Voortman lopen we graag voorop wanneer het gaat om ontwikkelingen in ons vak. We halen graag het beste uit onszelf. Zo behouden we plezier in ons werk en kunnen we onze klanten de kwaliteit bieden die we voor ogen hebben.

HET TEAM

De afdeling Engineering bestaat uit een gemêleerde club mensen. En dat is nou net de kracht van onze afdeling. We zijn allemaal verschillend en dat maakt ons als team zo sterk. We kennen elkaars kracht en benutten dit ook. We zijn erg gedreven en durven elkaar om advies te vragen, om zo samen tot het beste resultaat te komen. En er is ruimte voor groei. Wil jij je graag ontwikkelen op een bepaald gebied? Dan word je daar van harte in ondersteund. Bij Voortman krijg je volop kansen; als je ze zelf maar ziet en durft te pakken.

Projecten waar we aan werken

13 September, 2019

Project in beeld: Emile Egger

Lees meer
04 June, 2019

Project in beeld: Uitbreiding Royal Bodewes

Lees meer
06 November, 2018

Ontwikkeling BIM Engineering

Lees meer
01 May, 2018

Voortman dacht met ons mee in oplossingen

Lees meer
04 April, 2018

Belangrijke besparingen dankzij optimaal ontwerp

Lees meer
06 April, 2018

Project in beeld: Nieuwe Universiteit Amsterdam

Lees meer
14 November, 2018

Project in beeld: Vermeulen Conversions

Lees meer
02 March, 2018

Project in beeld: Dakconstructie de zoutloods

Lees meer
16 December, 2017

Project in beeld: Distributiecentrum Venlo

Lees meer
04 April, 2018

Project in beeld: Condor Group

Lees meer
01 May, 2018

Project in beeld: TSE & Lanova

Lees meer

Gerelateerde vacatures

Professional - Voortman Steel Construction Constructeur Ontdek
Annelon Beltman
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Annelon Beltman
+31 (0)548 539000