De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Construction

Project Management

Als Project Manager ben je de spil van elk project. Je zorgt voor de operationele, financiële en technische aansturing. Je bent technisch onderlegd, maar ook communicatief sterk. Je weet hoe je mensen aan elkaar kunt verbinden en hoe je het beste uit iedere medewerker kunt halen. Maar je hebt ook oog voor dat ene belangrijke productiedetail, dat misschien wat minder efficiënt is bij de montage, maar het resultaat wel ten goede komt.

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (1)

WAT WE DOEN

Of het nu om alleen staalbouw, de gehele gebouwschil of zelfs het complete gebouw gaat; elk project begint met een eerste contact met de klant. Vervolgens organiseer je een kick-off met het projectteam. Samen met hen definieer je het doel en zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde richting op staan. Een goed projectteam is voor een belangrijk deel zelfsturend. Ze weten exact wat ze moeten doen  en komen ook met ideeën hoe het beter en/of efficiënter kan. Als projectleider geef je hen hierin de ruimte, maar moet er een moeilijke beslissing worden genomen; dan ben jij degene die de knoop doorhakt. Verder zit je de projectteam overleggen voor, onderhoud je nauw contact met je teamleden, ben je regelmatig op de bouw te vinden en ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Een klant die niet tegenover je staat, maar die je kunt beschouwen als partner. Zo werken we bij Voortman.

HET TEAM

We zijn een projectgestuurde organisatie. Als Project Manager stel je in overleg met de afdelingshoofden een projectteam samen. Een team dat ervoor geknipt is de opgave die er ligt tot een mooie einde te brengen. Een team dat elkaar aanvult, qua kennis en competenties. Onze medewerkers zijn gewend om verder te kijken dan alleen hun eigen straatje. In voetbaltermen: de spits moet ook meeverdedigen. 

We steunen elkaar als projectteam, maar spreken elkaar ook aan op zaken die beter kunnen. Dit doen we op een positieve manier. Als Project Manager zorg je ervoor dat iedereen zich prettig en veilig voelt binnen het team. Een foutje maken is niet erg. Als het vervolgens maar met elkaar wordt opgelost en het niet ten koste gaat van het eindresultaat. Een optimaal resultaat voor de klant én voor Voortman; voor minder doen we het niet. En is dan dat ene uitdagende project waar iedereen zich voor de volle 100 procent heeft ingezet succesvol afgerond? Dan vieren we dat samen. Want ook daarvoor is ruimte bij Voortman.

Waar we aan werken

01 July, 2021

MT500: Voortman Steel Group weer in top 3 metaalindustrie

Lees meer
10 June, 2020

Bouw modernste PVC-fabriek van Europa in volle gang

Lees meer
06 March, 2020

Project in beeld: De Zalmhaven

Lees meer
18 October, 2019

Project in beeld: Distributiecentra Venlo

Lees meer
04 June, 2019

Project in beeld: Uitbreiding Royal Bodewes

Lees meer
06 April, 2018

Project in beeld: Nieuwe Universiteit Amsterdam

Lees meer
06 November, 2018

Ontwikkeling BIM Engineering

Lees meer
15 November, 2018

Barcode Tijd Registratie: Scannen in de productie

Lees meer
14 November, 2018

Project in beeld: Vermeulen Conversions

Lees meer
01 May, 2018

Voortman dacht met ons mee in oplossingen

Lees meer
16 December, 2017

Project in beeld: Distributiecentrum Venlo

Lees meer
04 April, 2018

Project in beeld: Condor Group

Lees meer
01 May, 2018

Project in beeld: TSE & Lanova

Lees meer

Collega`s aan het woord

Joran Haarhuis – Project Manager

Het mooie aan werken bij Voortman vind ik het samenwerken aan uitdagende projecten waarin we niet alleen gaan voor het beste product, maar waarin ook de klantrelatie veel aandacht krijgt. We werken steeds meer in ketensamenwerkingen en bieden zo echt meerwaarde voor de klant. Klanten zien Voortman als een betrouwbare organisatie met een positieve uitstraling. Ik weet zeker dat dit ook voor al mijn collega’s geldt. Er wordt binnen Voortman veel geïnvesteerd in technieken en innovaties, maar ook zeker in medewerkers. Zo krijg je altijd de kans om je door te ontwikkelen om te komen waar jij wilt. Het is in mijn functie heel fijn om verantwoordelijkheid te dragen, maar nog altijd de ruimte te krijgen om te ontdekken en meningen en input te vragen van collega’s.

Joran Haarhuis

Als Project Manager ben je de spil van elk project. Je zorgt voor de operationele, financiële en technische aansturing. Je bent technisch onderlegd, maar ook communicatief sterk. Je weet hoe je mensen aan elkaar kunt verbinden en hoe je het beste uit iedere medewerker kunt halen. Maar je hebt ook oog voor dat ene belangrijke productiedetail, dat misschien wat minder efficiënt is bij de montage, maar het resultaat wel ten goede komt.

Gerelateerde vacatures

Professional - Voortman Design and Build Werkvoorbereider Bouw Ontdek
Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!