De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Voortman Steel Machinery

Sales & Marketing

Van relatief kleinere machine installaties tot complexe machinelijnen, bij Voortman Steel Machinery vinden wij dat iedere behoefte, wens of vraag van de klant ertoe doet. Waar andere bedrijven liever ‘nee’ tegen zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Van ieder project, van kleine installaties tot de complexe, grote machinelijnen een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Onze medewerkers binnen de afdelingen Sales en Marketing hebben hierin de taak Voortman onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten en hen optimaal te begeleiden en te adviseren in het gehele proces, waar ook ter wereld zij zich bevinden.

Scroll
Terug naar vakgebied
Kennis maken Wat we doen Waar we aan werken Collega’s aan het woord Vacatures (0)

WAT WE DOEN

Wij zijn een van de grootste spelers in de internationale markt. We hebben de meest uitdagende en complexe projecten tot een succes gemaakt, waarbij Sales en Marketing een belangrijke rol hebben gespeeld. Onze Sales Managers, Sales Engineers en Marketing specialisten gaan voor optimale begeleiding en consultancy om uiteindelijk samen mooie projecten te realiseren.

Met het uitdragen van doordachte en gerichte communicatie op websites, sociale media, e-mailings, beurzen en diverse campagnes streeft Marketing ernaar al in de oriëntatiefase klanten te binden. Bij vervolgstappen zal het salesteam het contact persoonlijker en concreter maken. Ons salesteam bestaat uit Sales Engineers en Area Sales Managers die wereldwijd verantwoordelijk zijn voor eigen regio’s. Onze Sales Managers kenmerken zich door hun ontwikkelde gevoel voor commercie in combinatie met product- en marktkennis. 

De Sales Manager toetst de behoeftes en uitdagingen van de klant en geeft advies om de juiste doelen te behalen. Wanneer duidelijk in kaart is gebracht om welke oplossingen het gaat, kan Sales Engineering aan de slag. Zij voorzien onze klanten van heldere en zorgvuldige offertes. Hiernaast verzorgen zij ook de technische tekeningen op basis van onze producten, de locatie eigenschappen en voorzieningen van onze klant. 

Ook nadat onze klanten de gekozen oplossingen en producten in gebruik hebben genomen gaat onze consultancy door. Wij hebben immers vooraf, samen met onze klant, een doel gesteld en wij zijn erbij gebaat dat dit doel bereikt wordt. De oplossing die wij bieden bestaat niet alleen uit producten, maar gaat gepaard met operationele vaardigheden en kennis van het algehele proces. Juist omdat onze Sales Managers zich continu in deze markten begeven zijn zij in staat kennis te delen en klanten naar ons niveau te tillen. Wij gaan voor duurzame samenwerkingen waarbij we blijven monitoren en onze klanten blijven ondersteunen. Vaak leidt dit tot volgende projecten. 

HET TEAM

Onze Sales en Marketingteams werken nauw samen en delen hun kennis en ervaringen in een gezamenlijke werkruimte. Waar de Sales Managers vaak klanten over de hele wereld bezoeken, worden zij ondersteund door Marketing en onze Sales Engineers vanuit het lokale kantoor. De teams versterken elkaar en komen zodoende tot mooie projecten waarin we die ene mooie machine of gehele machinelijn mogen installeren. Ook zoeken ze daarin nauwe samenwerking met onze Sales- & Marketingcollega’s in het buitenland zoals Rusland, Amerika, Frankrijk, Polen en Australië.

Waar we aan werken

06 December, 2019

Voortman Steel Group bij beste maakbedrijven van 2019

Lees meer
29 November, 2018

Nieuwe websites & Marketing Automation

Lees meer
07 November, 2018

Succesvolle EuroBLECH

Lees meer
13 September, 2019

Project in beeld: Emile Egger

Lees meer
04 June, 2019

Project in beeld: V310

Lees meer
02 May, 2018

Project in beeld: Leach Structural Steelwork LTD.

Lees meer
15 December, 2017

Veel belangstelling op de beurs

Lees meer
04 April, 2018

Project in beeld: Frank H. Dale Ltd.

Lees meer
30 April, 2018

Project in beeld: NCI Buildings Systems

Lees meer

Gerelateerde vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures in ons vakgebied. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!