De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

OVER VOORTMAN

VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als we die gevonden hebben, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION?

Ben je een aanpakker, heb je een passie voor technologie, durf je met ideeën te komen en werk je graag samen om je doel te bereiken? Dan is Voortman Steel Construction misschien wel jouw nieuwe werkgever. Je krijgt bij ons alle materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te oefenen, maar de rest doe je zelf. Geen gespreid bedje, maar eigen initiatief. Samen bepalen we ons doel en jij vult zelf de weg er naartoe in. Zo creëer je een baan die bij je past en waar je het beste uit jezelf kan halen. En waar je je elke dag weer met veel plezier voor inzet, samen met je collega’s. 

Ga naar www.vsc.nl

Scroll

ONS DOEL

Complexe projecten realiseren met passie en veel werkplezier. Kortom: het resultaat moet goed zijn, maar ook de weg ernaar toe. Optimale processen waarin iedere collega tot zijn of haar recht komt. Waarin we elkaar versterken en beter maken. Het project staat altijd centraal en we werken dan ook projectgestuurd. Fouten maken is niet erg, als we er met elkaar maar van leren. Durf te doen; alleen dan kom je verder!

Gerelateerde vacatures

Professional - Voortman Steel Construction 3D Tekenaar Beplating Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Samensteller / Lasser Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Staalmonteur Ontdek

WIJ ZIJN ONDERNEMEND, BETROKKEN, NUCHTER EN HEBBEN EEN PASSIE VOOR TECHNOLOGIE.
DE CULTUUR EN WAARDEN VAN VOORTMAN

MANAGEMENT

Bert van Beek

Managing Director

Jos Roelofs

Director Design and Build

Marjolein Bomans

Manager HR

Corporate Social Responsibilty

‘We werken veilig of we doen het niet’ en ‘Wat we doen, doen we goed’; dat zijn twee belangrijke dagelijks terugkerende slogans binnen ons bedrijf. We zijn zuinig op onze mensen én onze klanten; zij zijn namelijk van onschatbare waarde voor ons bedrijf. Ook gaan we zorgvuldig met onze omgeving om, zodat de generaties na ons er ook weer met veel plezier kunnen wonen en werken. Deze doelstellingen hebben we vertaald in ons QHSE-beleid, waarvan Think Safe – Work Safe deel uitmaakt.

QHSE-beleid
Kwaliteit, veiligheid en milieu hebben voortdurend onze aandacht. Goed is niet goed genoeg, wij gaan voor beter! Bij alle nieuw te ontwikkelen producten en gebouwen gaat onze aandacht uit naar duurzame ontwikkeling (energie en materialen) en naar reductie van de milieubelasting (afval, CO2 en energie).

Think Safe – Work Safe
Al onze medewerkers moeten ’s avonds weer gezond en wel thuis aan het avondeten kunnen zitten. Risico’s op de werkvloer willen we dan ook tot het minimum beperken. Zowel wanneer het gaat om veiligheid als om milieu. Voordat een project start, brengen we dan ook alle risico’s in kaart en stellen we vast hoe we deze kunnen beheersen. Dit doen we voor elk project opnieuw. Hiervoor hebben we zelf een programma ontwikkeld: Think Safe – Work Safe.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!