De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

Over Voortman

VOORTMAN STEEL MACHINERY

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Kenmerkend aan Voortman Steel Machinery is de drive waarmee we ons werk doen. Ieder op zijn of haar eigen manier. De drive om steeds beter te worden in ons werk, de drive om door te groeien, om met elkaar op te trekken in een team. Waar je gedrevenheid ook in zit; zet het in, zodat jij een meerwaarde kunt geven aan Voortman en de projecten waaraan wij werken. Een beetje durf schuwen we niet. Sterker nog; dat vinden we mooi! Durf te doen en laat ook jouw ideeën werkelijkheid worden. Net als die van de klant.

Bij Voortman Steel Machinery werken we nauw samen. Met onze eigen collega’s, maar ook met die van ons zusterbedrijf Voortman Steel Construction én natuurlijk met onze klant. Samen komen we tot de beste resultaten. En is er iets wat jouw prestaties in de weg staat? Op persoonlijk of professioneel vlak? Dan hebben we het daar met elkaar over. Bij Voortman kijken we om naar elkaar. We zijn een familiebedrijf en dat merk je.

Ga naar www.voortman.net

Scroll

ONS DOEL

We kijken verder dan alleen de vraag. Wat wil de klant precies, wat gaat hij ermee doen en is het product waar hij om vraagt hiervoor het juiste middel? Wij willen niet alleen machines produceren en verkopen. We willen daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren. Dat betekent dat we ons verdiepen in de klant en zijn productieproces om tot een maximaal resultaat te komen. Klanten waarderen dat.

Al een oplossing hebben voor de klant, voordat hij weet dat hij een probleem heeft; daar willen we naartoe. En dat kan zeker ook je interne klant zijn, want die is bij ons net zo belangrijk. Deze werkwijze vergt wel wat van onze medewerkers. Samen steken we onze nek uit. We zijn grensverleggend. Kijk maar eens naar de transitie van mechanica naar mechatronica en de intelligente en geïntegreerde systemen. Of de door onszelf ontwikkelde The Fabricator die het mogelijk maakt volledig automatisch samen te stellen en te lassen. Een wereldwijde primeur. Voortman wil zich continu ontwikkelen en blijven leren. Als dit ook bij jou past, pas je misschien wel bij ons!

Gerelateerde vacatures

Professional - Voortman Steel Machinery Site Supervisor Installation Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Marketing Assistant Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Sales Enablement Specialist Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Product Manager Beams Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Front-end Developer Cloud Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Business Developer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Sales Support Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Applicatiebeheerder Salesforce Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Copywriter Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Monteur Panelenbouw Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Software Engineer .Net Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Assemblage Monteur Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Test Engineer Machinebouw Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Commissioning Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Electrical Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Field Service Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Installation Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Mechanical Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Samensteller / Lasser Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Service Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Medior Software Engineer C# (Robotics) Ontdek

WIJ ZIJN ONDERNEMEND, BETROKKEN, NUCHTER EN HEBBEN EEN PASSIE VOOR TECHNOLOGIE.

DE CULTUUR EN WAARDEN VAN VOORTMAN

MANAGEMENT 

Frank Scherphof

Director Operations

Paul Hentschke

Director Engineering

Adrian Morral

President Voortman USA

Marjolein Bomans

Manager HR

Chris Elfrink

Controller

Corporate Social Responsibilty

‘We werken veilig of we doen het niet’ en ‘Wat we doen, doen we goed’; dat zijn twee belangrijke dagelijks terugkerende slogans binnen ons bedrijf. We zijn zuinig op onze mensen én onze klanten; zij zijn namelijk van onschatbare waarde voor ons bedrijf. Ook gaan we zorgvuldig met onze omgeving om, zodat de generaties na ons er ook weer met veel plezier kunnen wonen en werken. Deze doelstellingen hebben we vertaald in ons QHSE-beleid en Think Safe – Work Safe.

QHSE-beleid
Kwaliteit, veiligheid en milieu hebben voortdurend onze aandacht. Goed is niet goed genoeg, wij gaan voor beter! Bij alle nieuw te ontwikkelen producten en gebouwen gaat onze aandacht uit naar duurzame ontwikkeling (energie en materialen) en naar reductie van de milieubelasting (afval, CO2 en energie).

Think Safe – Work Safe
Al onze medewerkers moeten ’s avonds weer gezond en wel thuis aan het avondeten kunnen zitten. Risico’s op de werkvloer willen we dan ook tot het minimum beperken. Zowel wanneer het gaat om veiligheid als om milieu. Voordat een project start, brengen we dan ook alle risico’s in kaart en stellen we vast hoe we deze kunnen beheersen. Dit doen we voor elk project opnieuw. Hiervoor hebben we zelf een programma ontwikkeld: Think Safe – Work Safe.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!