De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

Nieuwbouw Engineering Center

De bouw van ons nieuwe Engineering Center is van start gegaan! Onze collega’s van Voortman Design and Build zijn verantwoordelijk voor dit project. Zij verwachten het pand eind dit jaar op te leveren.
Het nieuwe Engineering Center voor Voortman Steel Machinery, een ontwerp van Reitsema & partners architecten, wordt het nieuwste gebouw op de Voortman-campus. Het biedt ruimte aan onze ambities om als organisatie verder te groeien en ons te blijven ontwikkelen. In het gebouw komen een R&D-hal, kantoren, een vergadercentrum en een multifunctioneel bedrijfsrestaurant. Het bedrijfsrestaurant wordt de plek om collega’s te ontmoeten en te ontspannen. Kortom: een plek waar onze medewerkers graag zijn en waar ze zich thuis voelen.

Scroll

DE VOORTMAN CAMPUS

De Voortman Campus wordt een plek waar werk en ontmoeting centraal staan. Medewerkers uit de verschillende disciplines binnen de organisatie komen hier om te sparren in een ontspannen sfeer. Een inspirerende werkomgeving, waarin ze werken aan de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van machinebouw en software. Van alle gemakken voorzien, om zo het beste uit zichzelf te halen!

De kantoren worden ruim, transparant en open, met als resultaat een dynamische omgeving, gericht op samenwerking. De individuele werkplekken zijn zo ingericht dat je er rustig en geconcentreerd kunt werken. In de naastgelegen R&D-hal komen theorie en praktijk bij elkaar. De oplossingen die we op kantoor ontwikkelen, krijgen hier vorm.

De Voortman Campus biedt daarnaast volop ruimte voor ontspanning tijdens de lunchpauze of na werktijd. Tafeltennissen, gamen of van de zon genieten op het terras, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Even je hoofd leeg maken en er daarna weer fris tegenaan!

WE ZIJN ONDERNEMEND, BETROKKEN EN HEBBEN EEN PASSIE VOOR VAKMANSCHAP EN TECHNOLOGIE.

ONTDEK DE CULTUUR EN WAARDEN VAN VOORTMAN

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL GROUP?

De Voortman Steel Group bestaat uit twee divisies met elk hun eigen kracht en specialisme, namelijk Voortman Steel Machinery B.V. en Voortman Steel Construction B.V. 

Bij Voortman Steel Machinery ontwerpen en ontwikkelen we al ruim 50 jaar CNC-gestuurde machines en oplossingen voor de staalbouw en maakindustrie. We zijn voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen en streven naar een optimale ervaring door de wensen van de klant zo goed mogelijk in te vullen!

Bij Voortman Steel Construction ontwerpen, produceren en leveren we kwalitatief hoogwaardige projecten in staal. We engineeren en produceren staalconstructies in eigen huis, waarna ze door ons eigen team op locatie in binnen- en buitenland gemonteerd worden. We verzorgen voor ieder project een integraal pakket aan werkzaamheden.

Binnen ons bedrijf voeren ondernemerschap en vakmanschap de boventoon. En dat merk je, waar je je ook in ons bedrijf bevindt. Beslissingen nemen, dat kunnen we snel. Daarnaast staan we met beide benen op de grond. De sfeer binnen ons bedrijf kun je omschrijven als open en toegankelijk. We kijken altijd hoe het beter kan en we helpen elkaar graag een stap vooruit.

Bekijk onze vacatures

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!